QUINES SESSIONS T'OFEREIXO.
EMBARÀS
_V6B3421

> > > Els 9 mesos d’embaràs són l’inici de la gran aventura que esteu a punt de començar. Es forma una vida dins la mare, i amb ella, creix també la seva panxa, protagonista indiscutible d’aquesta sessió.

> > Són sessións d’una hora en exterior o en estudi on es fan fotografies de la mare, el pare i si hi ha també germans.

> > Abans de la sessió parlarem de com volem que sigui la sessió, buscarem el lloc ideal i resoldrem tots els dubtes que puguin sorgir.

> Fotos

NOUNATS
_V6B8447

> > Es realitzen al meu estudi de fotografia de Terrassa, sempre amb llum natural.

> > > La millor edat per a fer les fotos de nounat és entre els 5 i 10 dies de vida. És important reservar la sessió a partir dels segon trimestre d’embaràs, d’aquesta manera t’assegures un forat a la meva agenda, t’envio tota la informació i resolem els dubtes que puguis tenir.

> > Si el teu fill té més de 10 dies també podem fer la sessió, això si, segurament necessitarem dosis extra de paciència!

> Fotos

INFANTILS I FAMILIARS
_V6B8225bn

> > Il·lusió, entusiasme, creativitat i tècnica fan d’aquestes sessións a l’aire lliure un dia molt especial per viure en familia i que recordarem al llarg del temps. Sembla que per un moment s’aturi el temps i en l’agitada vida que portem poder parar un dia per gaudir plenament de la família crea una atmòsfera màgica.

> Abans de la sessió parlarem de com volem que sigui, decidirem el lloc, la roba… i resoldrem tots els dubtes que puguin sorgir.

>> Fotos

I DESPRÉS DE LA SESSIÓ?

> > 15 dies després de la sessió tindràs accés a una galeria online que podràs compartir amb familiars i on podràs triar còmodament les fotografies que vulguis per a qualsevol dels productes que t’ofereixo.